PERFORM CENTER inițiază o serie de seminarii pentru dezvoltare personală  prin care își propune să  aducă plus valoare oamenilor pe baza autocunoașterii și evoluției personale . Vă așteptăm să pornim la drum împreună.

Acumulând cunoștințe și informații noi, crești câte puțin în fiecare zi. Te cizelezi și devii un OM pe care ceilalți se pot baza, care inspiră încredere și pozitivism. Învațând cum să evoluezi armonios, vei trăi o viață fericită care va avea un drum plin de experiențe și lucruri noi în fiecare zi.

Vino alături de noi și învață despre tine, despre muncă, succes, spirit și despre tot ceea ce înseamnă  viața, dar mai ales fericirea.

„Dă-i unui om un pește și va fi sătul toată ziua, învață-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă” Confucius

„Fii tu schimbarea pe care dorești să o vezi la alții” Mahatma Ghandi

Seminar de dezvoltare profesională și personală

La Seminarul de dezvoltare profesională și personală vom aborda teme dintre cele mai diverse care ne vor ajuta să deprindem abilități de maximizare a eficienței, vom învăța să ne manager-iem mai bine timpul, iar rezistența la schimbare va fi depășită, ajutându-ne să ne găsim cele mai bune opțiuni și /sau oportunități care se ivesc pe calea /drumul vieții noastre. Deschiderea către comunicarea asertivă ne va fi utilă în viața de zi cu zi, atât în relațiile personale cât și în relațiile profesionale. Orice informație ne poate fi de folos pentru ascensiunea noastră spre succes. 
 
Avem nevoie să ne transformăm, să fim în pas cu vremurile și/sau vremile, să ne adaptăm continuu la provocările inerente. Cu cât suntem mai deschiși spre noi orizonturi și/sau informații, cu atât viața noastră va fi mai ușoară și mai frumoasă.

Seminar
FENG SHUI – Life style

Mulţi oameni au auzit de Feng Shui, au văzut o ştire, au citit o carte sau articole din reviste. Din păcate, Feng Shui este deseori înţeles greşit şi, prin urmare, văzut ca o modalitate de decorare "Zen".  Oamenii cred că Feng Shui înseamnă doar amenajarea casei cu statuete asiatice. Te invităm la un seminar în care vei descoperi ce reprezintă Feng Shui, care este rolul lui în viaţa ta şi care este obiectivul lui în îmbunătăţirea vieţii personale. În cazul în care îți dorești să devii practicant Feng Shui, te poți înscrie la Cursul de Feng Shui.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta în ceea ce priveşte ştiinţa, arta şi tehnica Feng Shui. Vei afla ce înseamnă obiectele feng shui, unde şi cum pot fi ele poziţionate, precum şi principiile de bază, ale acestei frumoase ştiinţe, pe care să le aplici în viaţa ta.

Seminar
Fericirea  depinde de tine

Animalele sunt fericite câtă vreme sunt sănătoase şi au suficient de mâncare. Făpturile umane ar trebui, parcă, să fie şi ele aşa, dar în lumea modernă, cel puţin în marea majoritate a cazurilor, nu sunt. Dacă tu însuţi eşti nefericit, vei fi probabil gata să admiţi că nu reprezinţi în această privinţă o excepţie. Dacă eşti fericit, întreabă‐te câţi dintre prietenii tăi sunt şi ei fericiţi. Iar după ce ţi‐ai trecut în revistă prietenii, învaţă arta de a citi pe chipurile oamenilor, spre a putea desluşi starea sufletească a celor pe care‐i întâlneşti în cursul unei zile obişnuite.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în care vei descoperi cauzele nefericirii şi modalităţile prin care şi tu poţi fi fericit.

Seminar
Cele 5 limbaje ale iubirii
Relaţia de cuplu/familie

În iubire, limbajul partenerului poate fi complet diferit de al nostru, pentru că el a crescut într-o familie în care iubirea se exprimă într-un alt mod. Uneori ne înţelegem foarte bine cu partenerul la început, iar problemele apar abia mai târziu. Cu cât timpul trece şi sentimentul scade în intensitate, ajungem să o exprimăm doar în limbajul care ne este nouă cel mai familiar. Dacă celălalt are acelaşi limbaj, relaţia începută armonios rămâne la fel de-a lungul anilor. Dacă nu, se recomandă să depunem efortul de a învăţa şi folosi limbajul celuilalt.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în ceea ce priveşte descoperirea şi folosirea limbajului afectiv al nostru , al partenerilor noştri precum şi al copiilor.

Seminar
Puterea cuvântului

Felul în care comunici îţi influenţează relaţiile interpersonale. Învaţă să pui întrebări suficiente, să acţionezi în situaţii dificile sau cu oameni dificili, să te promovezi şi să influenţezi percepţiile altora despre tine! Comunicarea eficientă este esenţială pentru succesul în viaţă. Însă, comunicarea nonverbală este la fel de importantă. Gestica, mimica, comportamentul, atitudinea, transmit multe despre o persoană. În cazul în care îți dorești să aprofundezi domeniul comunicării, te așteptăm la Cursul de Comunicare.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în ceea ce priveşte transmiterea corectă a mesajelor, puterea cuvintelor precum şi interpretarea corectă a limbajului non verbal.

Seminar
Învaţă să te cerţi cu succes
Gestionează corect conflictele din viaţa ta

Pentru a gestiona în mod constructiv un conflict, trebuie mai întâi să îl şi înţelegem. Conflictul trebuie să transpară nu doar în dinamica sa, cu forma şi efectele sale, ci şi în comportamentele, interesele şi nevoile părţilor implicate în el. În acest sens este foarte important să vedem la ce nivel al realităţii se raportează informaţiile şi modurile de acţiune. Alta decât aceste nivele ale realităţii este percepţia subiectivă a participanţilor la conflict. Într-un conflict, diversele interese şi nevoi concurează cu diferitele nivele ale realităţii şi cu diferitele posibilităţi de a se face auzit şi de a exercita influenţă (putere). În cazul în care îți dorești să aprofundezi domeniul soluționării alternative a conflictelor te așteptăm la Cursul  Metode și Tehnici de mediere/negociere,  Cursul de Managementul Conflictului.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în care vei descoperi tehnici şi metode de gestionare a conflictului fără a cauza prejudicii ţie şi celorlalţi.

Seminar
Tipurile de personalitate şi relaţionarea dintre ele

Personalităţile oamenilor sunt diferite.  Înţelegându-le corect putem relaţiona, socializa şi trăi în armonie unii cu alţii. Conştientizând propria personalitate precum şi personalităţile celorlalţi, vom avea o comunicare eficientă în toate domeniile şi în toate perioadele vieţii noastre. Ajungi să-ţi înţelegi şeful, subalternul, colegii, soţia, soţul, copiii, colaboratorii, terţii, etc. şi să beneficiezi de calităţile personalităţilor lor. Că eşti în cuplu sau eşti angajat, că ai un lanţ de magazine sau eşti avocat, că eşti singur sau eşti somer, oricum ai fi, avem nevoie unii de alţii.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în ceea ce priveşte înţelegerea celor din jurul tău cât şi modalitatea în care să-i abordezi cu şanse mari de reuşită.

Seminar
Profil de Manager sau de Lider?

“Plăcerea de a conduce”…Ideea de conducere a apărut din necesitatea de a dirija acţiunile unor grupuri care au aceleaşi interese. Rolul unui manager este la fel de important ca şi rolul unui leader, trebuie doar să afli care este locul tău în procesul decizional. Cum ai fost şi cum doreşti să devii, sunt nevoi ale fiecăruia pe care va trebui să înveţe să le aplice. Ai succes doar dacă faci ceea ce ţi se potriveşte.

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în care vei descoperi asemănările şi deosebirile dintre un manager şi un leader precum şi modalităţile de punere în aplicare a noţiunilor.

 

Seminar
Persona sau persoană?
Reţelele sociale

În era tehnologiei, lumea este într-o continuă schimbare şi oamenii sunt nevoiţi să avanseze. Unii sunt forţaţi să accepte schimbarea, unii o acceptă cu uşurinţă, iar alţii o iniţiază. Din ce categorie faci parte? Află cum relaţiile, contactele şi informaţiile de pe reţelele sociale îţi pot schimba viaţa sau ţi-o pot afecta. Ce este dincolo de ecranul calculatorului, în lumea virtuală în care intrăm? Cât este adevăr şi cât este legendă într-o lume în aparenţă necunoscută ? Cum te ajută şi cum te influenţează?

Vei obţine informaţii valoroase pentru tine şi viaţa ta, în ceea ce priveşte relaţionarea cu persoane necunoscute. Vei afla ce înseamnă abundenţa de mesaje, notificări şi promovări în online. Vei şti cum să te protejezi de acţiuni intruzive şi nocive.

 

  • Seminariile au durata de aproximativ 4 h și vor fi anunțate din timp;
  • Transmite formularul de înscriere cu Seminarul la care dorești să participi și rezervă -ți locul;
  • Pentru grupul de solicitanți mai mari de 10 persoane, discount de 10%;
  • În cazul în care vii însoțit/ă de o persoană , aveți amândoi reducere de 10 %;
  • Descarcă voucher-ul, printeză-l și prezintă-te la seminar cu el. Vei beneficia de o reducere sau vei fi înscris/ă la tombola organizată de PERFORM CENTER.